Doorgaan naar inhoud
Vrijblijvend een 3D-tekening ontvangen? Plan gerust een afspraak via 0541-217015 of stuur de wensen naar info@sani-tegelxl.nl
Vrijblijvend een 3D-tekening ontvangen? Plan gerust een afspraak via 0541-217015 of stuur de wensen naar info@sani-tegelxl.nl

Disclaimer

Disclaimer voor Sani-TegelXL

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@sani-tegelxl.nl.

Alle informatie op deze website wordt te goeder trouw en uitsluitend ter algemene informatie gepubliceerd. Sani-TegelXL geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (Sani-TegelXL) vindt, is strikt op eigen risico. Sani-TegelXL is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitslinks aan te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link die 'slecht' is geworden te verwijderen.

Let er ook op dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacy beleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarop wij geen invloed hebben. Controleer het privacy beleid van deze sites en hun "Terms of Service" voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.


Update

Indien wij dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken