Doorgaan naar inhoud
Vrijblijvend een 3D-tekening ontvangen? Plan gerust een afspraak via 0541-217015 of stuur de wensen naar info@sani-tegelxl.nl
Vrijblijvend een 3D-tekening ontvangen? Plan gerust een afspraak via 0541-217015 of stuur de wensen naar info@sani-tegelxl.nl

Badkamer op maat

Maak een afspraak voor een GRATIS 3D ontwerp!

Als u op zoek bent naar een badkamer die helemaal aansluit bij uw wensen en stijl, dan is het laten maken van een badkamer op maat een geweldige optie. Bij ons kunt u een badkamer laten ontwerpen die volledig afgestemd is op uw specifieke behoeften en ruimte.

Een van de voordelen van een badkamer op maat is dat u zelf kunt bepalen hoe de badkamer eruit ziet en wat erin komt te staan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bepaalde materialen, kleuren en afwerkingen om de badkamer precies naar uw smaak te laten maken. Daarnaast kunt u ook beslissen over de indeling van de badkamer, zodat alles op de juiste plek komt te staan en u optimaal kunt profiteren van de ruimte die u heeft.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden we een vrijblijvend 3d ontwerp aan. Onze ontwerpers maken een 3d weergave van de badkamer, zodat u kunt zien hoe de badkamer eruit zal zien voordat er iets gemaakt wordt. Dit geeft u de kans om eventuele wijzigingen aan te brengen voordat u een definitieve keuze hoeft te maken.

Het je interesse in een badkamer op maat? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via info@sani-tegelxl.nl of bel ons op (+31)541-217015.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken